IQ CHALLENGE ONLINE– REZULTATET

I nderuar prind, Urime! Bazuar në testin “IQ Challenge”, kemi kënaqësinë të ju informojmë se fëmija juaj ka fituar të drejtë të regjistrohet në shkollën tonë dhe ka fituar bursë shkollimi në International School of Prishtina – Marigona Rezidencë. E përgëzojmë dhe i urojmë suksese të mëtejshme. Ju përgëzojmë gjithashtu dhe ju si prind që…

Read More

IQ CHALLENGE ONLINE

Kliko këtu për të filluar testin! IQ CHALLENGE ONLINE Argetohu dhe Fito Linku për kyçje në testim do të publikohet më 9 maj 2020 në orën 13:00 në facebook-un e shkollës. 45 minuta për 30 pyetjet. Çfarë duhet të bëni: – Perqëndrohu. Shiko me vëmendje pyetjet. – Pergjigju vetëm 30 pyetjeve. – Mos harro që…

Read More

PO FILLON PERIUDHA 3-TË

Apliko tani! Mësime interaktive online që përputhen me kurrikulën e arsimit Staf mësuesish me përvojë Lëndë shkencore (shqip ose anglisht) Grupe me maksimumi 25 nxënës 3 orë mësimore çdo ditë (një orë mësimore 40 min) Mësimi që zhvillohet është në përputhje me kurrikulën e MASHT-it Certifikatë pjesëmarrje Pagesa për 3 muaj 390€ Parashkollor – Shkolla…

Read More

Mësime Online – Online Education

Të nderuar prindër dhe nxënës! Ju njoftojmë se mësimi do të vazhdojë në shkollë  ISP! Së bashku me stafin, jemi të gatshëm për mësime online. Mësimet online do të mbahen nëpërmjet sistemit MyEducare, e që mund të përcillen nga llogaritë e nxënësve. Prej të hënës, do të fillojnë mësimet online. Dear parents and students, The…

Read More

Njoftim!

Njoftohen të gjithë nxënësit, prindërit, mësimdhënesit dhe personelin e Shkollë “ISP” për shkak të ndërmarrjes së masave mbrojtëse ndaj virusit Corona, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që nga nesër më 12.03.2020 të ndërpritet proçesi edukativo arsimor deri me 27.03.2020!

Read More