I nderuar prind,

Urime! Bazuar në testin “IQ Challenge”, kemi kënaqësinë të ju informojmë se fëmija juaj ka fituar të drejtë të regjistrohet në shkollën tonë dhe ka fituar bursë shkollimi në International School of Prishtina – Marigona Rezidencë. E përgëzojmë dhe i urojmë suksese të mëtejshme. Ju përgëzojmë gjithashtu dhe ju si prind që keni edukuar dhe arsimuar një fëmijë të tillë.

Ju mund të vizitoni shkollën tonë nga ora 12:00 deri në orën 16:00.

Afati i fundit i regjistrimit është më 10 qershor 2020

[supsystic-tables id=1]