IQ CHALLENGE ONLINE

Kliko këtu për të filluar testin! IQ CHALLENGE ONLINE Argetohu dhe Fito Linku për kyçje në testim do të publikohet më 9 maj 2020 në orën 13:00 në facebook-un e shkollës. 45 minuta për 30 pyetjet. Çfarë duhet të bëni: – Perqëndrohu. Shiko me vëmendje pyetjet. – Pergjigju vetëm 30 pyetjeve. – Mos harro që…

Read More

PO FILLON PERIUDHA 3-TË

Apliko tani! Mësime interaktive online që përputhen me kurrikulën e arsimit Staf mësuesish me përvojë Lëndë shkencore (shqip ose anglisht) Grupe me maksimumi 25 nxënës 3 orë mësimore çdo ditë (një orë mësimore 40 min) Mësimi që zhvillohet është në përputhje me kurrikulën e MASHT-it Certifikatë pjesëmarrje Pagesa për 3 muaj 390€ Parashkollor – Shkolla…

Read More