Gara e XI-të në Lëndën e Kimisë dhe në Gjuhën Angleze

Apliko tani per Kimi! Apliko tani per Gjuhë Angleze! A. Faza e 1-rë e testimit Testimi do të mbahet online më 14.12.2019, në ora 10:00. Testimi do të mbahet online në www.mackosova.com ose www.facebook.com/MACKosova/ Rezultatet e fazës së parë do të publikohen në www.mackosova.com (18.12.2019) B. Faza finale e testimit Testi final do të mbahet më…

Read More

PROVIMI PRANUES për regjistrim në klasën e 6-të

Apliko tani! Mostër të Provimit pranues për kl. 6-të DATA E PROVIMIT 18 Maj 2019, e Shtunë – në orën 10:00 Ditën e provimit duhet ta keni me vete: ID, Laps, Gomë, Mprehëse. Rezultatet do të shpallën me datën 24 Maj 2019 në web faqet e shkollave. PROCEDURA E APLIKIMIT Pranimi i nxënësve në kl. 6-të…

Read More

Gara e X-të në Lëndën e Kimisë

Apliko tani! PROGRAMI I GARËS: • Testi mbahet më 09.03.2019 në ora 10:00. • Kohëzgjatja: 100 min. • Numri i Pyetjeve: 50 • Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com TË DHËNAT PËR PROVIM: • Për kl.e 8-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta dhe 8-ta. • Për kl.e 9-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta,…

Read More

Gara e X-të në Gjuhën Angleze

Apliko tani! PROGRAMI I GARËS: • Testi mbahet më 16.03.2019 në ora 10:00. • Kohëzgjatja: 100 min. • Numri i Pyetjeve: 50 • Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com TË DHËNAT PËR PROVIM: • Për kl.e 8-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta dhe 8-ta. • Për kl.e 9-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta,…

Read More