APPLY NOW

International School of Prishtina organizon IQ Challenge për Prishtinë dhe Fushë Kosovë. Të drejtë pjesëmarrjeje kanë nxënësit nga klasa e pestë deri në të nëntën.

Edhe këtë herë, do të ketë shpërblime për nxënësit me rezultatet më të mira, siç janë:

• Vendi i parë – Scooter
• Vendi i dytë – iPad (Apple)
• Vendi i tretë – Apple Watch

Po ashtu, nxënësve do të ju ofrohet bursë shkollimi varësisht prej rezultatit të treguar, nga 25% deri 100%.

IQ Challenge do të mbahet më 20 prill për klasat 8 dhe 9 dhe më 27 prill për klasat 5, 6 dhe 7, në ambientet e shkollës ISP, Marigona Residence, në orën 10:00.