Gara e X-të në Lëndën e Kimisë

Apliko tani! PROGRAMI I GARËS: • Testi mbahet më 09.03.2019 në ora 10:00. • Kohëzgjatja: 100 min. • Numri i Pyetjeve: 50 • Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com TË DHËNAT PËR PROVIM: • Për kl.e 8-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta dhe 8-ta. • Për kl.e 9-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta,…

Read More

Gara e X-të në Gjuhën Angleze

Apliko tani! PROGRAMI I GARËS: • Testi mbahet më 16.03.2019 në ora 10:00. • Kohëzgjatja: 100 min. • Numri i Pyetjeve: 50 • Rezultatet e Provimit : 20.03.2019 (e mërkurë) në www.mackosova.com TË DHËNAT PËR PROVIM: • Për kl.e 8-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta dhe 8-ta. • Për kl.e 9-ta: Njësitë mësimore të kl. 7-ta,…

Read More